Topics bij projecten

PROJECT: Vrouwen uit permanente armoede halen

17 juli 2018

Sandra Juarez Masana: Dit project speelt zich af in Oost Jerusalem en Israël.

PROJECT: bestrijding kinderarbeid en bevordering decent work in de baksteenindustrie in India

22 augustus 2017

Marjan Brunner: In de baksteenindustrie in India is alleen de armste laag van de bevolking werkzaam. Het werk is fysiek zwaar en de arbeidsomstandigheden zijn zeer slecht. Ook kinderen werken mee. Met 10 tot 12 uur werken verdient een gezin van vier personen ongeveer 15 € per week. Te weinig om van te leven, maar t …

PROJECT: Latijns-Amerikaanse LHBT-samenwerking

13 april 2017

Frans Dekker: Het verbond van vakbonden in de publieke sector in Brazilië maakte het voorkomen van discriminatie van LHBT-mensen tot een speerpunt van een anti-discriminatieproject.

PROJECT: Freedom at work

15 februari 2017

Marjan Brunner: Sinds 2011 werkt het Netwerk Roze van de FNV samen met de onafhankelijke Turkse vakbeweging en de NGO KAOS GL in een internationaal uitwisselingsprogramma over het thema discriminatie en LHBTI-beleid op de werkvloer.

PROJECT: Uitwisseling kaderleden van de Nederlandse en Marokkaanse Voedsel en Waren Autoriteit

3 januari 2017

Frans Dekker: Marokkaanse en Nederlandse kaderleden bij de inspectiediensten ONSSA en NVWA wisselen ervaringen, kennis en ideeën uit over voedselveiligheid. Ook leren zij van elkaar welke instrumenten en methoden de ander inzet om beleid te beïnvloeden en ongewenste ontwikkelingen te keren.

toon meer topics

Begin een nieuw topic